Onze B&B in Oud-Beijerland beschikt over twee kamers. Beide kamers hebben een eigen badkamer en zijn geschikt voor twee personen. De gedeelde woonkamer en keuken zijn beschikbaar voor allebei de kamers. Ook hebben zowel de tuinkamer als de havenkamer mogelijkheden om koffie en thee te zetten. Inchecken kan tussen 16.00 en 18.00 en u kunt uitchecken tot 10.30. U kunt de kamers contact betalen of door middel van een overboeking vooruit betalen. De prijzen zijn inclusief ontbijt en wifi.

Havenkamer

De kamer aan de havenzijde heeft uitzicht op de prachtige haven van Oud-Beijerland. ’s Ochtends wordt u hier heerlijk wakker met de ochtendzon op je raam. De kamer is 18 m2 en heeft een prijs van €110,- per nacht.

Let op: In verband met het Eurovision Songfestival verhuren we de kamer in de week van 11 t/m 17 mei met een minimum van 3 nachten en voor een bedrag van €175,- per nacht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het afhuren van de hele B&B te bespreken.

Tuinkamer

Door de ligging aan de achterkant van het gebouw, is het hier lekker rustig en heeft u veel privacy. Aan het eind van de middag valt hier de warme avondzon prettig in de kamer. De tuinkamer is 14 m2 en kost €90,- per nacht.

Let op: In verband met het Eurovision Songfestival verhuren we de kamer in de week van 11 t/m 17 mei met een minimum van 3 nachten en voor een bedrag van €150,- per nacht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het afhuren van de hele B&B te bespreken.

Wat een fijne locatie als je met de boot de Waterweg overgestoken bent. Precies goed in een gezellig dorp en met gastvrije mensen. Fantastisch hoe zij de oude woning omgebouwd hebben tot deze moderne B & B. Leuk ingericht ook. Na het super verzorgde ontbijt gaan wij de woelige baren weer op. Voorlopig kunnen we er weer tegen! 4/7/18

Wim & MarliesBoot

Slapen bij de Zeilmakerij is zo bijzonder dat ik er best zou willen wonen. Midden in Oud-Beijerland ligt deze B&B. Slapen bij deze B&B is zo bijzonder dat je bijna niets van Oud-Beijerland zou zien. Zodra je binnen stapt boel je het al. Wit, fris, sfeervol en van alle gemakken voorzien. ’s Avonds staar je naar de bootjes en ’s morgens wordt je gewekt voor een lekker ontbijt. Maar pas op…eens geslapen bij de Zeilmakerij wil je nooit meer weg! 12/8/18

AnjoBijzonder!

We hebben een heerlijk weekend gehad, fijn ontvangst! Slaapkamer aan de voorkant met uitzicht op de bootjes. Slaapkamer heerlijk groot en douche was uitstekend. 2x ontbijt, zeer uitgebreid. Lekker krantje lezen met een kop koffie kortom het was super gezellig.  Marie-Jose en Peter, 28/10/18

Fam ZegersWeekend

© Copyright - B&B De Zeilmakerij